Vacker höst med ovanligt ljumma kvällar

Ljumma höstkvällar i torpet

En ovanligt varm men höstvacker höst. Det verkar dessutom som om myggorna har dragit sig tillbaka en smula och det tackar vi för. Det har blivit några ljumma höstkvällar ute vid torpet och visst är det ganska trevligt att det är lite mörkare så man får anledning att tända ljus!

En ljummen höstkväll i torpet
Underbar höstkväll ute i torpet

Advent och jul närmar sig trots det varma vädret

Butiken är öppen nu så det är hög tid att se över och förbereda nytt där. Disktrasorna och det där vanliga finns alltid förstås, men nu är det hög tid att börja fundera över och fixa till sådant som hör mer julen till. Vi håller på med det, men vill inte vara en av de där butikerna som julpyntar redan i oktober. Lagom framåt första advent är det som gäller för Lust&hjärta. Så du har möjlighet att få hem lite adventspynt. Så vill vi ha det och hoppas att alla besökare också tycker det kan vara trevligt att inte trötta ut det här med julen redan i oktober =)

Ullhjärta - hjärtan virkade av ullgarn
Ullhjärta – olika hjärtan dyker upp i butiken 1 advent

Att ställa lagom mycket krav på sig själv

Det får vara ganska lugnt i butiken så länge jag jobbar heltid, men när jag sedan går i pension kanske jag och syster sätter lite mer fart på det hela. Det får vi se. Det är dumt att lägga på sig krav som egentligen bara är något man själv skapat – ingen annan kräver det egentligen av en. SÅ viktigt att även låta lusten styra och inte tro att alla runtomkring en förväntar sig saker som egentligen bara finns i ens eget huvud. Bra att komma ihåg emellanåt när livet känns en smula övermäktigt.

Snart i butiken

Och nu ska jag färdigställa några saker som sen ska in i butiken nu under hösten. Kanske du gillar formen och färgen =)

Marrakech - kryddiga färger - kommer snart i butik Lust & hjärta
Kryddiga färger: Marrakech – finns inte många av varje – kommer snart i butiken =)

/Pia

Dela med andra:

2 reaktioner på ”Vacker höst med ovanligt ljumma kvällar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg
Rulla till toppen